Hoi, ik ben Sonja Bron

Een creatieve fotograaf met oog voor detail. Als kind al creatief met tekenen en schilderen en later in mijn eerste baan in de grafische industrie, van reproductiefotograaf en dtp-er, naar orderbegeleider en webdesign ernaast, want iets moois creëren is mijn passie.
In het webdesign miste ik vaak goede bruikbare foto´s en dat is waar ik de omslag heb gemaakt naar alleen fotografie. Sinds 2013 ben ik gediplomeerd en professioneel vakfotograaf.

Mijn specialiteit ligt in het maken van foto´s voor de zorgsector, Met name van mensen met een beperking en hun begeleiders, bijvoorbeeld op woon– en werklocaties.
Mijn rustige karaktereigenschappen en ervaring helpen om het vertrouwen te winnen en zo tot mooie pure foto´s te komen, die ook een verhaal vertellen.

In mijn vrije tijd geniet ik van fotograferen in de natuur, vogels, vlinders en bloemen zijn favoriet, maar ook voor mooie mistige landschappen trek ik er op uit.

Voor voorbeelden van zakelijke foto’s en natuurfoto’s neem eens een kijkje in mijn portfolio.

Je kan me bellen voor vragen 06 83 70 57 16 of vul het contactformulier in.

 

Met fotovriendelijke groet,

Sonja Bron

Werk aan de muur

Wil je een foto van mij aan de wand, neem contact met me op!

Workshop op maat

Wil je je fotografieskills op een hoger niveau tillen, meer weten over macro- of vogelfotografie of fotografie in het algemeen, neem contact op en ik maak een workshop voor jou op maat.